HTML

Ellenállás!!!!!

Friss topikok

Címkék

Itt az idő!

2012.08.13. 14:37 Anti Kőműves

Testvéreim

Mig az olimpya elvonta a figyelműnket a népjölét esettt! Szűkség van egy csoporttra akik megvédi az emberekehet

Miközben a sportoloink aranyakatt szereztek addig az amerikai és izraeli egyesitett flotta megindult Irán felé a szabadság utolsó bástyáit eltörlik

felszólítom a miniszterelnököt és a hamís kormányt hogy mondjanakk le és adják át a hatalmatt a katonasághnak én az ellenállás nevében
...

Pusztuljanakkkkk!!!!!!!!!!!

Nóra(24)
Egy kis faluból származik a világ végéről jelenleg főiskolára jár..nem nem a második ez első diplomájáért küzd 24évesen.Bár idén sem lesz meg neki de Januárba talán elvégzi munka helyett a második diplomán jár az esze mert mint mondja"ezzel sz.a.r.t. sem érek majd az életben.
Nóra jól érzi magát járkál plázázni mekibe eszik moziba jár és szerdánként nem hiányozhat a klubból sem.Ruháit is drága helyekről veszi a pizzafutár is gyakori vendég náluk.A mai kor teljesen elfogadott embere hiszen főiskolára jár és ezáltal ő majd egy ÉRTÉKES ember lesz hiszen diplomája lesz..munkája saját bevallása szerint sem lesz ezzel amit tanul.(Sajnos nem tudom mit tanul de valami nagyon új dolgot.)De a diploma a lényeg.
Mélyen megveti és lenézi a kétkezű munkásokat.Mint egy leprásra úgy néz rájuk.Ha nagyon tetszik neki egy pasi de az mondjuk villanyszerelő akkor bukós a sztori..d ha egy 29évesen nem dolgozó(életében egy percet sem)marketing menedzserről van szó akkor teljesen oda van kinézet nem számít.Csak a diploma.

Nézzük Nóra miből él ilyen jól és mi alapján vet meg másokat.

Az apja alkoholista volt a szülők 15éve elváltak azóta az apját nem látta anyukája tartja el egyedül.

Az édesanyja szakácsként kapott munkát a szomszéd kisvárosbanegy öregek otthonában havi 72ezer forintért.
De ahogy elhelyezkedett világossá vált számára hogy it nem csak főzni kell hanem wc-t pucolni az öregek alól ágytálat kiszedni stb..magyarán mindent meg kell csinálni.
Az anya minden nap(télen-nyáron egyaránt)biciklivel jár be dolgozni mert drága a bérlet valamint munka után otthon a kertben termel és esténként terítőket hímez.
Nóra anyukája nem nagyfogyasztású főtt krumplit eszik főtt krumplival valamint kirántott májkrémet(vagy löncshúst?)hús helyett.etegsége már rengeteg előjött de ő betegen is megy és hajt hiszen a kislánya főiskolára jár és az drága mulatság.
Nóra anyukája alultáplált miközben nóra pizza meki viszki mozi stb.
Nórának mégis a második diploma jár az eszébe és mélyen megveti lenézi azokat az embereket akik azt dolgozzák mint a saját anyja.

Menjünk tovább

Dani(22)
Daniéknak nem ment rosszul a szekér vállalkozásuk volt de beütött a válság.Annyira nem voltak rossz helyzetben még így sem..de Danika és az egyetem tett róla.
Orvos szeretett volna lenni.(azt most nem említem hogy a kreszvizsgán is 5x bukott nyelvvizsgázni si vagy 5x volt de minene esetben az iskolák voltak a roszak)a gimiben nem úgy sikerült az átlag h az orvosire jó legyen(persze a gimi volt a rossz)így hát mertek nagyok lenni és beíratni őt fizetősre.Csupán annyit kellett tenni érte hogy a 2szintes családi házukra 10millió!!!!!!jelzáloghitelt vettek fel és Danika máris mehetett orvosira.Ahol aztán kiderült hogy kocsi nélkül nem lehet így Danika kapott egy bmw-t és mellé még egy kawasakit is hogy tudjon motorozni is.Kolival sem foglalkoztak a belvárosban vetek ki neki egy albérletet amiben egyedül lakik.
Jelenleg a család ott tart h a 10millió elfogyott az egyetemnek meg még nincs vége de Danika még a Wc-re is kocsival jár a 390Ft-os benzinárak mellett.
A család így hát uzsorásokhoz fordult még pénzért mert Danikának kell a diploma.
Hozzátenném hogy talán de csak talán egy orvosi egetemért megéri de lehet hogy mégsem.
az apa már sír hogy oda élete munkája aztán mikor egy családdal folytatott skype beszélgetés alkalmával danika közölte hogy othagyja az egyetemet(bukdácsol)az apa mondta neki hogy jó kisfiam pakolj össze megyek érted egy nappal sem fizetek tovább az anya megfenyegette az apát hogy elválik tőle mert hogy mer ilyet mondani a ygereknek aki egyetemre jár.
Otthon nem segít semmit tanulás címszó alat COD-ozik a szobájában.

Nézzük Dénest.

Dénes (26)

Dénes az egyik egyetem hallgatója természetesen az első diplomájáért küzd talán idén meg is lesz neki nem tudom régen beszéltünk.
Dénes egy menő gyerek kocsival jár be minden nap és hetente 2x jár össze pókerezni az egyetem lóvésebb gyerekeivel egy klub pincéjébe(ugye a törvény óta keményen büntetik a sunyi pókert)arany láncai vannak márkás ruhák bulizni jár a csajokat sűrűn viszi kocsikázni és koktéloztatja is őket.
Dénes egy igazi trendi srác hiszen egyetemre jár így teljesen értelmiségi.
Nézzük Dénes szüleit.
Édesapja egy vonatbalesetben elvesztette térdtől lefelé mindkét lábát falábakon jár 2faluval arrébb dolgozik egy kimondottan sérült embereket foglalkoztató cégnél 55ezer Ft-ért édesanyja a helyi Coop bolt alkalmazottja 70ezer Ft-ért.
Az autó amivel déneske furikázza a csajokat egy speciális autó az édesapjának gyűjtött rá a hitközség hogy ne legyenek teljesen meglőve és úgy van megcsinálva hogy a vezetés közben a lábát ne kelljen használni.
De ugye az egyetemre nem lehet kocsi nélkül menni ezért Déneske elvette apuci kocsiját apucit pedig a szomszéd hordja dolgozni.
Dénes szintén nem segít otthon semmit késő este jár haza és a szüleinek azt adja be hogy ilyen olyan szakkörökre jár pedig klubokba jár pókerezni csocsózni billiárdozni csajozni.
Dénez is a második diplomáját tervezi persze dolgozni nem akar bár mivel ő is semmilyen szakra jár lehet nem is lenne munkája.
ő egy értelmiség a társadalom fontos része hiszen diplomája lesz.

Zsanatt(20)
Zsanett egy 7!!!!!gyermekes család második számú gyermeke.
Főiskolára jár hiszen ma ez a trend.Zsanett azon veszekszik otthon a szülőkkel h ő leejti az egészet nem jön be neki az a város ahol a főiskola van(álmos kisváros)ezért hagyja veszni ezt a 2évet és pestre megy tanulni mert pesten nagy a nyüzsi és lehet menni bulizni.
Ezzel a várossal a legnagyobb baja h hétköznap csak szerdánként van buli és az is diszkó ő meg rocker és rock buli nincs a városban.

Zsanett édesapja ács akire egyzser már rádőlt a tetőszerkezet az egyik válla leszakadt...visszavarrták neki de látszik...sokkal kisebb és lejebb van mint a másik.Már egy műtét is ráférne mert a sérve is van de ezt a nyáriszünetig semmiként sem szeretné mert a kislánya ott van a főiskolán és valamiből fizetni kell a kolit meg az utazást.
Anyja nem dolgozik bár ennyi gyerek mellett nem csoda.
Zsanett szintén mélyen megveti és lenézi a 2kezű munkásokat...nem tudom hogy eljut-e a tudatáig hogy ő a kétkezű munkának köszönheti hogy bulizni járhat tanulás helyett.

És ez nem a témához csak...egy 2éve végzett jogász rác.

Krisztián(25)
Saját bevallása szerint"azon szerencsés jogászok egyike vagyok akik kaptak munkát"
Budapesten él 260Km-re az otthontól havi 110ezer Ft-ot keres.
Albérletben lakik egyedül ami 55ezer Ft+közösköltség8ezer+upc(net.tel.tv 6000)Krisztián dohányzik is napi másfél dobozzal szív el.
Ki tartja el Krisztián az egyetem elvégzése után is?
Mert a villany víz fűtés gáz számlákat még nem számoltuk és ugye enni is kell.

Amig ez fojik hogy a szűlők nyomorógnak és a gyermekeikh nem dolgoznak addig nem nyugszunk

fegyveres ellenállás!!!!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadsagharcosok.blog.hu/api/trackback/id/tr704710108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása